C-STUDIO

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


Miért a C-studo ?


A C-Stúdióban mindig friss kávét kapok.

Amint beléptem az ajtón rögtön jön a kérdés a recepciós hölgy részéről, hogy kérek e, egy finom kávét! Természetesen mindig kérek, hiszen egy megerőltető nap után, melyet munkával töltöttem, igazán jól esik egy ízletes kávé. Legfőképpen maga a kérdés esik jól, mert nagyon sok helyen csak az a lényeg, hogy fizessünk és menjünk tovább, de persze elvárt dolog, hogy mikorra kéred a másik időpontot! Emellett, téli időszakban oda figyelnek arra, hogy ha nem kávét szeretnél fogyasztani éppen, akkor teával, kínálnak vagy pedig friss vízzel.

 

A C-Stúdió igényesen berendezett, mindig jó illat van és rengeteg ülő hely, nagy tér, hogy játszon a gyermekem, amíg szépülök.

A legtöbb szalon nem fordít elég figyelmet a gyermekekre, és a legtöbb helyen utálják is a hisztis gyermekeket, ezért nem alakítanak ki nekik játszóteret sem. Emellett a legtöbb szalon nem igényes csak épp annyira van berendezve és kitakarítva, hogy a vendégek gyorsan letudják azt, amiért oda mentek. Viszont a C-Stúdió egy igazán kellemes és stílusos hely. A C-Stúdió egy olyan hely, ahová akkor is bemehetek inni egy kávét, amikor nem veszek igénybe semmilyen szolgáltatást. Egyszerűen vendég és emberbarát hely.